Har du spørsmål ? Kontakt oss på : Grenland Gunslingers

Grenland Gunslingers

Klubben vår begynte å ta form høsten 2004, og ble offisielt godkjent 19.03.2005 som klubb nr19 i Scandinavian Western Shooters (SWS)

Grenland Gunslingers er en sammenslutning med oppgave å promotere westernskyting eller ”Cowboy Action Shooting” (CAS) som en seriøs skytesport, samt å bidra til at norsk og internasjonal våpenhistorie blir ivaretatt, inkludert skyting etter gammelt mønster. Klubben skal også bidra aktivt til at grunnlaget for å eie, inneha og bruke skytevåpen er innenfor samfunnsmessige aksepterte rammer, og at forsvarlige former blir opprettholdt.

Grenland Gunslingers skal etablere og øke kunnskap om og bruk av tidsriktige skytevåpen (herunder kopier) fra 1800-tallet i en atmosfære der enkeltmennesker samt familier kan utøve dette som skytesport og rekreasjonsaktivitet på en trygg og sikker måte.

I rammen av dette skal utøverne kunne utfolde seg i en sportsånd og i et fellesskap med røtter i både fakta og fantasi rundt den tidsepoken klubben ønsker å gjenskape. Herunder inngår også bruk av kostymer, alias (psevdonymer) og skyteprogram som blir administrert og praktisert av organisasjoner som Singel Action Shooting Society, Western Action Shootists Association, National Congress of Old West Shootists og Scandinavian Western Shooters.

I Grenland Gunslingers kombinerer vi interessen for å bevare historien om det gamle vesten og utøvelsen av skyting som en familieaktivitet og kjær hobby.

Klubben holder til på Blæsa skytefelt mot Luksefjell i Skien, der banen er under stadig utvikling. Vi holder på å bygge skytekullisser og konstruere skiver og stativ.

Vi har ett godt samarbeid med Nedre Blæsa skytterlag og får disponere en hytte på feltet for kurs og klubbmøter.

Du er ikke medlem av denne sonen.

Grenland Gunslingers er halvlukket. Man kan søke om å bli medlem.

Send tips

Aktivitet

Statistikken er sist oppdatert 02.03.2016 07.03.
Bidrag fra alle
51 innlegg
31 kommentarer
594 bilder
11 medlemmer
Nye bidrag siste uke
0 innlegg
0 kommentarer
2 bilder
1 medlemmer

Vertene i Grenland Gunslingers

Vertene er de som administrerer sonen.

Allan L.
André A.

Nye medlemmer

Anders D.
User_128x128Line B.
Hans G.
User_128x128Pål C. F. A.
User_128x128Jens A.
User_128x128Lars M. E.
User_128x128Baard A. Å.
User_128x128Finn K. J.

På kartet

De siste bidragene i sonen på kartet